Laméris

Rayner Ophteis Bio 1.8%

Rayner Ophteis Bio 1.8% voor geavanceerde oogchirurgie

Kenmerken:

  • Hoogwaardige hyaluronaatoplossing: De 1.8% natriumhyaluronaat oplossing biedt uitstekende viscoelasticiteit. Cruciaal voor het beschermen van oogweefsel en handhaven van de ruimte tijdens chirurgie.
  • Steriel en gebruiksklaar: Elke spuit en canule zijn steriel verpakt voor eenmalig gebruik. Minimaliseert infectierisico’s en zorgt voor optimale veiligheid en hygiëne.
  • Eenvoudige toediening: De luer-lock aansluiting zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging van de injectiecanule. Hierdoor wordt de precisie en controle tijdens de toediening verhoogd.
  • Zachte en precieze injectie: De 27g injectiecanule is ontworpen voor minimaal trauma aan het weefsel, wat bijdraagt aan een snellere hersteltijd en minder ongemak voor de patiënt.
  • Breed toepassingsgebied: Ideaal voor verschillende oogchirurgische ingrepen, waaronder cataractoperaties en andere procedures waarbij viscoelasticiteit vereist is.

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.