Laméris

VELA Samba 420

De VELA Samba 420 is een praktische zadelkruk met een smalle rugleuning. Ontworpen om een actieve zithouding te bevorderen. Deze verrijdbare stoel heeft easy roll-wielen voor gemakkelijke mobiliteit. Hierdoor is de stoel ideaal voor gebruik in diverse werkomgevingen waar een dynamische en comfortabele zithouding gewenst is. 

Kenmerken:

  • Zadelvormig ontwerp: Biedt een ergonomische zitpositie die de ruggengraat in een natuurlijke S-vorm houdt. Verminderd spanning in de rug en nek. 
  • Smalle rugleuning: Ondersteunt de onderrug en bevordert een actieve zithouding. Essentieel voor taken waarbij bewegingsvrijheid en flexibiliteit nodig zijn. 
  • Verrijdbaar ontwerp: Uitgerust met easy roll-wielen voor soepele mobiliteit. De stoel is hierdoor gemakkelijk te verplaatsen binnen een kantoor, praktijkruimte of werkplaats. 
  • Stabiliteit en veiligheid: Robuuste basisconstructie die stabiliteit biedt tijdens gebruik, zelfs bij actieve bewegingen op de kruk. 

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.

Kruk, Stoel, Kruk met rugleuning,