Laméris

VELA Samba 150

De VELA Samba 150 is een ergonomische stoel die speciaal is ontworpen voor optimale ondersteuning van de onderrug en het voorkomen van een voorovergebogen werkhouding. Deze verrijdbare stoel is uitgerust met kantelfuncties en easy roll-wielen voor gemakkelijke mobiliteit en comfortabel gebruik in diverse werkomgevingen. 

Kenmerken:

  • Onderrug ondersteuning: Ergonomisch ontworpen rugleuning die de onderrug optimaal ondersteunt, waardoor rugklachten worden verminderd en een gezonde zithouding wordt bevorderd. 
  • Extra korte zitting: Voorzien van een zitting met kantelfunctie om een voorovergebogen werkhouding tegen te gaan, wat essentieel is voor comfortabel langdurig zitten. 
  • Verrijdbaar ontwerp: Uitgerust met easy roll-wielen voor moeiteloze mobiliteit, waardoor de stoel gemakkelijk verplaatsbaar is binnen een kantoor- of werkruimte. 
  • Stabiliteit en veiligheid: Robuuste constructie met een stabiele basis die zorgt voor veiligheid en stabiliteit tijdens gebruik. 
  • Gebruiksvriendelijkheid: Eenvoudige bedieningselementen en aanpassingsmogelijkheden voor een gepersonaliseerde zitervaring, geschikt voor verschillende gebruikers. 

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.

Kruk, Stoel, Kruk met rugleuning,