Laméris

Rayner Methylvisc (HPMC)

Rayner Methylvisc 2,0% (HPMC) is een geavanceerde oplossing ontwikkeld voor intra-oculair gebruik. Deze heldere en steriele oplossing biedt een isotonische formule met een visco-elastische eigenschap, waardoor het een betrouwbare keuze is voor diverse oftalmologische procedures. 

Kenmerken: 

  • Visco-elastische formulering: De 2,0% hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) formule zorgt voor een optimale visco-elasticiteit. Ideaal voor procedures waar precisie en controle essentieel zijn.
  • Helderheid en isotonie: Rayner Methylvisc biedt een heldere oplossing die isotoon is aan het intra-oculaire milieu. Het risico op verstoring van de oogbalans wordt geminimaliseerd. Een helder zicht tijdens de procedure wordt gegarandeerd. 
  • Steriel en veilig: Elke verpakking van Rayner Methylvisc wordt geleverd als een steriele oplossing. Het risico op infectie wordt tot een minimum beperkt. De veiligheid van de patiënt wordt gewaarborgd. 
  • Brede toepasbaarheid: Dit product is geschikt voor diverse intra-oculaire procedures, waaronder cataractchirurgie, cornea-transplantatie en glaucoomoperaties. Het biedt consistente prestaties en betrouwbare resultaten. 

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.