Laméris

Nidek YLC-500 (Vixi)

De Nidek YLC-500 (Vixi) is een geavanceerde gele patroonlaser die compact van formaat is en een breed scala aan scanpatronen biedt voor verschillende oogheelkundige toepassingen. Ontworpen voor precisiebehandelingen met minimale thermische schade aan omliggende weefsels, wat het ideaal maakt voor diverse klinische scenario’s.

Kenmerken:

  • Gele patroonlaser: Gebruikt geel laserlicht (577 nm golflengte) voor specifieke toepassingen zoals de behandeling van diabetische retinopathie en maculadegeneratie.
  • Compact en draagbaar: Ruimtebesparend ontwerp dat gemakkelijk te verplaatsen is en geschikt is voor gebruik in verschillende behandelkamers.
  • Diverse scanpatronen: Biedt een verscheidenheid aan scanpatronen voor nauwkeurige behandelingen, waaronder single spot, multi-spot en rasterpatronen.
  • Geavanceerde technologie: Voorzien van geavanceerde optische systemen en een krachtige laserbron voor consistente en effectieve behandelingen.
  • Gebruiksvriendelijk: Intuïtieve bediening met voorgeprogrammeerde instellingen en een gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige aanpassingen.

 

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.