Laméris

Nidek YC-200 YAG laser

De Nidek YC-200 YAG laser is een geavanceerd medisch apparaat dat wordt gebruikt in de oogheelkunde voor verschillende procedures, voornamelijk gericht op de behandeling van posterior capsulaire opaciteit (PCO) en glaucoom.

Kenmerken:

  • YAG-laser functionaliteit: De YC-200 is specifiek ontworpen om YAG-laserbehandelingen uit te voeren, zoals capsulotomieën (voor de behandeling van PCO) en iridotomieën (voor de behandeling van gesloten kamerhoeken).
  • Geavanceerde optica: Het apparaat is uitgerust met hoogwaardige optica die zorgt voor een nauwkeurige en consistente laserbundel. Dit is essentieel voor effectieve energieafgifte en minimale verstrooiing.
  • Gebruiksvriendelijk: De YC-200 heeft geautomatiseerde functies en intuïtieve bedieningselementen die snelle en efficiënte procedures mogelijk maken.
  • Veiligheid en comfort: Minimaliseert thermische schade aan omliggende weefsels. Verbeterd hiermee het comfort van de patiënt. En zorgt voor een sneller herstel na de behandeling.
  • Toepassingen: Naast PCO en glaucoombehandelingen kan de YC-200 ook worden gebruikt voor andere YAG-lasertoepassingen die vereist zijn in de oogheelkundige praktijk, zoals het verwijderen van achterste capsulaire opaciteit na cataractchirurgie.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Nidek staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande medische apparatuur, en de YC-200 YAG laser is geen uitzondering. Het biedt betrouwbare prestaties en duurzaamheid voor langdurig gebruik in klinische omgevingen.

.

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.