Laméris

Nidek US-500

De Nidek US-500 Biometer is een gecombineerde biometer en pachymeter. Ontworpen is voor nauwkeurige en betrouwbare biometrische metingen. Dit apparaat ondersteunt oogspecialisten bij het leveren van verbeterde diagnostiek en optimale patiëntenzorg.

Kenmerken:

  • Uiterst nauwkeurige metingen: Levert precieze biometrische gegevens voor betrouwbare diagnoses en behandelingen.
  • Snel en efficiënt: Biedt snelle metingen en resultaten, waardoor de workflow in de kliniek wordt geoptimaliseerd.
  • Gebruiksvriendelijke interface: Intuïtief en eenvoudig te bedienen, geschikt voor zowel ervaren als nieuwe gebruikers.
  • Multifunctionele meetmogelijkheden: Meet axiale lengte, lensdikte, corneale dikte en andere belangrijke parameters in één apparaat.
  • Geavanceerde software: Beschikt over uitgebreide analysetools voor gedetailleerde beoordeling en rapportage van oogmetingen.

Ontdek dit compacte apparaat met eenvoudige bediening.

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.

Fundus camera, Auto fundus