Laméris

Nidek SC-1600 (P) Visusscherm

De SC-1600 voorziet in een enkele letter weergave, een horizontale, verticale lijn weergave en random functie. De weergegeven karakters op een horizontale lijn kunnen random weergegeven worden om herkenning te voorkomen. Het 17-inch hoge resolutie LCD scherm verzorgt een perfect heldere weergave van visuswaarden 0.04 tot 2.0.

De SC-1600 is uitgerust met een contrast test om de contrastgevoeligheid te meten op drie niveau’s. Perfecte systeem-integratie met alle Nidek motordrive phoropters. De werkafstand van deze SC-1600 kan vooraf ingesteld worden van 2,5 tot 6 meter. Dit maakt het instrument geschikt voor elke refractieruimte. Werkafstand ook instelbaar bij korte refractie-afstand bij toepassing van “kijkspiegel” d.m.v. spiegelbeeld functie.

Kenmerken

  • Werkafstand aanpasbaar van 2.5 tot 6 meter met stappen van 50cm.
  • Hoge resolutie 17 inch beeldscherm.
  • Contrast test op 3 niveau’s.
  • Slank design.
  • Visus bepaling van VA 0,04 tot 2,00.
  • Koppelbaar met Nidek Autophoropters.
  • MKH testen volgens Haase.

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.