Laméris

Keeler Accutome 4Sight

De Keeler 4Sight is een geavanceerd, alles-in-één ultrasoon platform. Samen met oogartsen ontwikkeld om te voldoen aan alle echografische behoeften in de oogheelkunde. Dit veelzijdige systeem biedt een complete oplossing voor diverse onderzoeken, waaronder Biometrie, B-scan, UBM en pachymetrie. Met zijn compacte ontwerp en gebruiksvriendelijke interface is de 4Sight een waardevolle aanvulling op elke oogheelkundige praktijk.

Kenmerken:

  • Alles-in-één oplossing: Geschikt voor een breed scala aan echografische oogheelkundige onderzoeken, zoals Biometrie, B-scan, UBM en pachymetrie.
  • Compact en draagbaar: Dankzij het compacte ontwerp is het apparaat gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken in verschillende omgevingen.
  • Intuïtieve interface: Gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een duidelijk display zorgen voor eenvoudige en efficiënte bediening.
  • Snelle probewisseling: Eenvoudig en snel wisselen tussen verschillende ultrasone probes, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen onderzoeken.

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product.