Laméris

Haag-Streit Eyesi Indirecte Ophthalmoscoop Simulator

Virtual Reality Simulation, dé toekomst in oogheelkundige opleidingen 

De Haag-Streit Eyesi Indirecte Ophthalmoscoop-simulator is een geavanceerde en realistische manier om indirecte ophthalmoscopie aan te leren. Dit cutting-edge trainingsinstrument maakt gebruik van virtual reality. Zo worden medische professionals voorzien van de vaardigheden die nodig zijn voor gedetailleerd netvliesonderzoek, zonder de noodzaak van een patiënt. Ontdek de mogelijkheden en zie hoe dit product de opleiding in de oogheelkunde naar een hoger niveau tilt. 

Kenmerken:

  • Realistische trainingservaring: De simulator biedt een levensechte nabootsing van indirecte ophthalmoscopie. Hierdoor kunnen studenten en professionals hun vaardigheden in een veilige omgeving ontwikkelen. 
  • Geavanceerde virtual reality technologie: Dankzij de geavanceerde VR-technologie kunnen gebruikers verschillende retinale pathologieën en anatomieën bestuderen. Dit draagt bij aan een diepgaand begrip en betere diagnostische vaardigheden. 
  • Interactie en feedback: De simulator biedt directe feedback en uitgebreide analyses van prestaties, waardoor continue verbetering en verfijning van technieken mogelijk is. 
  • Veilige en controleerbare leeromgeving: Gebruikers kunnen oefenen zonder risico voor patiënten, wat leidt tot meer zelfvertrouwen en competentie in indirecte ophthalmoscopie. 

Deel dit product:

Productvideo

Downloads

Geen downloads beschikbaar.

Meer informatie

Er is geen aanvullende informatie beschikbaar, neem contact met ons op wannneer je meer wilt weten over dit product. 

Accutome A-Scan Plus Connect

De A-Scan Plus Connect is een effectieve oplossing voor het meten en berekenen van al uw patiënten en het verfijnen van chirurgische resultaten. vrijwel alle patiënten kunnen gemeten worden ook met dense cataract of fixatieproblemen. Gegevens zijn makkelijk te koppelen.

De A-Scan Plus Connect wordt geleverd in een koffer met USB voetpedaal, USB A-Scan en Plus Connect software, manual, test blok, 3 immersie sets en immersie shell.